Informasjonskapsler og personvernerklæring

Cookies (informasjonskapsler)
Ved å bruke instruo.no, samtykker du til at vi setter noen informasjonskapsler i nettleseren din for å gi deg en bedre og mer relevant brukeropplevelse.
De fleste nettlesere er satt opp til å automatisk akseptere slike informasjonskapsler. Ønsker du ikke dette kan dette slås av under innstillinger i din nettleser.

Instruo benytter følgende informasjonskapsler:

Google Analytics
Denne gir oss statistikk over nettsiden vår benyttes og hjelper oss til å lage den bedre. Vi har aktivert annomymisering av IP adresser.

Google Tag Manager
Denne gir oss mulighet for å styre og tilpasse statistikken over nettsiden vår på en mer detaljert måte. 

Facebook Pixel/Custom/Impressions
Denne gir oss mulighet til å få en statistikk over hvordan våre facebook annonser genererer besøk til vår nettside.

Personvern
Vi tar personvern på alvor og vil følge de til enhvertid gjeldene regler.  Vi utleverer ingen personopplysniger du som bruker måtte sende inn til oss til andre.
Det er helt frivillig å legge inn opplysninger som e-post, navn og telefonnummer i våre registreringsskjema for kursvarsling, kursønsker og kontaktskjema.

Du kan når som helst melde deg ut ved å benytte linken nederst i e-posten når du mottar e-post fra oss eller be om å bli fjernet på post@instruo.no

Ved påmelding til kurs benyttes kun opplysningene videre fra våre kursbehandlere ved innmelding av informasjon til Statens Vegvesen. 

Instruo ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Daglig leder har det daglige ansvaret for Instruo AS sine behandlinger av personopplysninger på instruo.no, med mindre annet er oppgitt. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, kursvarsling og kurspåmelding. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

JHL AS er Instruo AS sin databehandler, og er vår totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Leverandøren benytter underleverandøren Webhuset til å utføre drift av nettstedet.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Instruo AS og JHL AS (med underleverandør) som har tilgang til opplysningene som samles inn. 

Kurspåmelding
På vår nettside er det mulig å melde seg på kurs hvor vi samler inn nødvendig informasjon som navn, kontaktopplysninger, personnummer og utløpsdato på førerkort. Dette er opplysninger som kun benyttes av våre kursholdere og som er nødvendig for å kunne melde deg inn til Statens Vegvesen. Vi vil ikke under noen omstendigheter utlevere noe av dette til andre tredjeparter.